Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Carice van Houten-serie Temple op Videoland

Series | 5 maanden geleden | Irma Tomas

De veelgeprezen Britse serie Temple, met Carice van Houten in een van de hoofdrollen, staat vanaf 17 december op Videoland.

De gerespecteerde chirurg Daniel Milton komt in Temple in de wereld van de criminaliteit terecht wanneer zijn vrouw ernstig ziek wordt en hij extra geld probeert te verdienen in een illegale kliniek. Carice van Houten speelt zijn ex en collega dokter.
 

Carice van Houten

Daniel Milton (Mark O'Rowe, foto onder) is wanhopig. Zijn vrouw is stervende en alle reguliere behandelingen kunnen haar niet meer helpen. Milton heeft daarom veel geld nodig om te betalen voor dure experimentele middelen. Hij gaat werken in een ondergrondse kliniek waar allerlei criminelen voor hulp komen. En zo wordt hij steeds verder de criminele wereld ingezogen, net zoals Anna (Carice van Houten).

Affaire

Anna en Daniel hadden een affaire maar besloten daar een punt achter te zetten toen de vrouw van Daniel ziek werd. Ze kunnen elkaar niet helemaal loslaten dus wanneer Daniel zijn ex vraagt te helpen een geneesmiddel te vinden voor zijn vrouw, wil ze hem helpen. Wanneer Daniel haar hulp ook nodig heeft in zijn ondergrondse kliniek, stemt Anna daar ook in toe. En gek genoeg bevalt het haar daar prima. 

Eigenzinnig

Temple is een lekker rauwe en spannende serie, maar er valt ook genoeg te lachen dankzij de kleurrijke klanten die Daniel in zijn kliniek krijgt. In een interview noemde Carice de serie eigenzinnig. En of we even op de muziek willen letten, want die is volgens de actrice geweldig.