Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Ted Lasso keert deze lente terug met een nieuw seizoen

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Apple TV+
©
Foto: Apple TV+

Nog heel even geduld, ieders favoriete voetbalcoach keert dit voorjaar terug op televisie. Ted Lasso seizoen 3 is over een paar maanden te zien bij Apple TV+.

Een precieze datum geeft de streamingdienst nog niet maar het wachten is te overzien. Als teaser zette Apple TV+ een foto online uit het nieuwe seizoen waaruit we kunnen opmaken dat een compleet in het zwart geklede Nathan Shelley (Nick Mohammed) nog steeds de slechterik is. Tussen Ted Lasso (Jason Sudeikis) en Nathan staat nog een andere slechterik, Rupert (Anthony Head).

Ted Lasso
Ted Lasso

Paniekaanvallen

Op het einde van seizoen 2 kwam alle opgebouwde teleurstelling en frustratie eruit bij Nathan en vertelde hij de Britse pers over de paniekaanvallen waar Ted last van heeft. Daarna vertrok ie naar aartsvijand Richmond om daar voor Rupert te gaan werken. Hoe het verder gaat tussen Nathan en Ted zien we in seizoen 3 van Ted Lasso. 

Kijken

Als je totaal onbekend bent met de immer positieve Ted Lasso, dan moet je toch eens overwegen te kijken, want het is een ontzettend leuke serie. Je kunt de eerste twee seizoenen ook zien bij Apple TV+.

Ted Lasso

Komedie | serie | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie