Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Er is een releasedatum voor Ted Lasso seizoen 3

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Apple TV+
©
Foto: Apple TV+

Ted Lasso is een van de leukste comedyseries van de laatste jaren en het derde seizoen zit eraan te komen. Apple TV+ heeft bekendgemaakt dat Ted Lasso 3 op 15 maart van start gaat. 

En daarin wordt het vers gepromoveerde team van coach Lasso (Jason Sudeikis), AFC Richmond, een tikje belachelijk gemaakt in de Britse pers. Alle journalisten zijn ervan overtuigd dat Richmond als laatste zal eindigen in de Premier League. Nate (Nick Mohammed) is intussen overgelopen naar aartsvijand Rupert (Anthony Head) bij West Ham United en wordt daar binnengehaald als het wonderkind. 

Roy Kent en Keeley

Roy Kent (Brett Goldstein) neemt de plek als assistent coach over van Nate naast coach Beard (Brendan Hunt). Intussen heeft Ted last van de druk en heeft ie het lastig met persoonlijke problemen. Rebecca (Hannah Waddingham) voelt ook de druk. Haar enige doel in het leven is Rupert verslaan. Keeley (Juno Temple) probeert een succes te maken van haar pr-bedrijf. En zoals altijd, wanneer alles mis lijkt te gaan, is de immer positieve Ted op zijn best. 

Het derde seizoen van Ted Lasso bestaat uit 12 afleveringen.