Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Taylor Swift walgt van Ginny & Georgia

Series | 9 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: ANP
©
Foto: ANP

Taylor Swift keek naar de dramaserie Ginny & Georgia op Netflix en zag daar iets wat ze niet kon afshaken. Ze werd zelfs heel erg boos. 

En Taylor heeft wel een puntje. In de laatste aflevering van Ginny & Georgia zegt Ginny tegen haar moeder: 'What do you care? You go through men faster than Taylor Swift'. Waarmee ze eigenlijk zegt dat Taylor nogal een slettebakje is en daar kon de zangeres natuurlijk niet om lachen. Taylor reageerde als volgt via Twitter. 

Seksistisch

De zangeres vindt het een zeer seksistische grap die meer in 2010 thuishoort en ze kwalificeert de grap in kwestie als 'paardenstront'. Taylor neemt het Netflix zelf ook kwalijk. De streamingdienst bracht vorig jaar nog haar documentaire Miss Americana uit en dan beschouw je zo'n dienst toch als je vriend.

Shake it off

In het verleden werd Taylor al vaker kwalijk genomen dat ze het niet bij een man hield. En daar gaf ze in haar liedje Shake it off commentaar op: 'I go on too many dates, But I can't make 'em stay, At least that's what people say, mm, mm.'

Netflix heeft nog niet gereageerd op de commotie. 

Taylor Swift: Miss Americana

film | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie