Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Oranje boven! Sylvia Hoeks in grote Amerikaanse Netflix-serie Twilight of the Gods

Series | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Columbia Pictures
©
Foto: Columbia Pictures

We hoorden een tijdje niets van haar, maar actrice Sylvia Hoeks timmert nog steeds stevig aan de weg in Hollywood. In de nieuwe Netflix-serie van Zack Snyder gaat ze Sigrid spelen.

Een paar jaar geleden was Sylvia te zien in Blade Runner 2049 en nu is ze dus gecast voor Twilight of the Gods, een serie over de Noordse mythologie. Sylvia wordt Sigrid, een koningin en volgens de verhalen geen katje om zonder handschoen aan te pakken. 

Levend verbrand

Zo liet Sigrid volgens de overlevering enkele mannen die geïnteresseerd in haar waren, levend verbranden als afschrikmiddel voor andere potentiële aanbidders. 

John Noble

Andere acteurs die zijn gecast in Twilight of the Gods zijn John Noble als Odin en Pilou Asbæk als Thor. Verder is er nog niet veel bekend over de nieuwe serie van Zack Snyder, die natuurlijk net de zombiefilm Army of the Dead afleverde voor Netflix. 

Sylvia Kristel

Als het goed is, is Sylvia binnenkort in Nederland te zien in een miniserie over het leven van Sylvia Kristel, maar voor die reeks is nog geen releasedatum bekendgemaakt. 

Army of the dead

Horror | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Blade Runner 2049

Sciencefiction | film | 2017

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie