Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: Strip Sweet Tooth komt naar Netflix

Series | 6 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

De DC-strip Sweet Tooth is wel omschreven als een kruising tussen Mad Max en Bambi. Netflix maakte er een serie van die op 4 juni je kant op komt.

In Sweet Tooth is de wereld door een rampzalige gebeurtenis ingrijpend veranderd. De beschaving stortte in en er werden plots kinderen geboren die een kruising zijn tussen mens en dier.

Jongen en hert

Tien jaar later worden deze kinderen met argwaan bekeken en opgejaagd. Een van hen is Gus (Christian Convery), een jongen met kenmerken van een hert. Gus gaat op zoek naar antwoorden. Sweet Tooth is gebaseerd op de gelijknamige comic van DC - de uitgever van de strips over Superman en Batman - van Jeff Lemire.

Geproduceerd door Iron Man

Eigenlijk zou Sweet Tooth te zien zijn op de Amerikaanse streamingdienst Hulu. Gelukkig voor ons ging Netflix ermee aan de haal, en dat betekent dat hij binnenkort ook in Nederland te zien is. Uitvoerend producenten van de serie zijn Robert Downey jr. (inderdaad, Iron Man) en zijn vrouw Susan.

Veelbelovende teaser

Aan de korte trailer te zien belooft Sweet Tooth een beetje vreemd, maar avontuurlijk en heel spannend te worden. Hier onder zie je de teaser; de serie zelf verschijnt op 4 juni op Netflix.