Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Sweet Tooth krijgt een derde en laatste seizoen dat al is opgenomen

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het tweede seizoen van Sweet Tooth is nog naar net verschenen of Netflix komt al met het mooie nieuws dat er een derde reeks komt van de fantasyserie over de sympathieke Gus.

Het derde seizoen is zelfs al opgenomen in Nieuw-Zeeland. Dat is dan meteen het einde van de serie. Volgens de makers wordt 'seizoen 3 van Sweet Tooth een opwindend nieuw avontuur met een hopelijk bevredigend eind. Gus gaat een kant van de wereld en de mens zien die hij nog niet tegenkwam in seizoen 1 en 2.' 

Hert

Voor wie niet weet waar Sweet Tooth over gaat: de wereld is verwoest door een virus waarna sommige baby's werden geboren met dierlijke kenmerken. Een aantal complotdenkers beschouwt de hybriden als gevaarlijke kinderen die gevangen genomen moeten worden of zelfs vermoord. De tienjarige Gus (Christian Convery) is een jongetje met de oren, het gewei en de zintuigen van een hertje die probeert te overleven in een gevaarlijke wereld. 

Vaccin

Gus ontdekt dat hij en zijn mede-hybriden wel eens het vaccin zouden kunnen zijn voor het virus dat de wereld teistert. Maar dan moet hij wel zien te overleven. 

Sweet Tooth

Fantasy | serie | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie