Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Alles over de Netflix-serie Sweet Tooth seizoen 2

Series | 1 jaar geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

In juni 2021 ging de fantasyserie Sweet Tooth in première en de reeks was overal ter wereld een hit. Maar hoe zit het met seizoen 2? Je leest er hier alles over. 

De hoofdrol in Sweet Tooth is voor Gus (Christian Convery), half kind half hert. Gus is niet de enige hybride die de wereld bevolkt. Er werden na de uitbraak van een mysterieus virus allemaal kinderen geboren die half mens, half dier zijn. Omdat er veel mensen zijn die denken dat deze kinderen de oorzaak zijn van het virus, wordt er op ze gejaagd.

Tommy Jepperd

En dus moest Gus op de vlucht. Dat deed hij in eerste instantie met zijn vader, maar als die overlijdt, is hij alleen op de wereld. Gelukkig komt hij Tommy Jepperd (Nonso Anozie) tegen. Samen gaan ze op zoek naar de moeder van Gus, een vrouw van wie hij alleen maar een foto heeft en van wie Gus denkt dat ze in Colorado woont.

Zusje is half varken

Het dreigde in mineur te eindigen toen Gus in een gevangenis werd gezet met andere hybriden, maar hij wordt gered en maakt contact met Birdie, de vrouw die verantwoordelijk is voor zijn hertenlook. Oh ja, en Gus heeft ook nog een zusje dat half varken is.

Wat gebeurt er in seizoen 2 van Sweet Tooth?

Sweet Tooth is gebaseerd op de gelijknamige comic, maar wijkt behoorlijk af van het originele verhaal dus het is moeilijk om precies te weten waar het verhaal naartoe gaat. Het is aannemelijk dat Gus op reis gaat naar Alaska, waar Birdie woont. Daar werkt ze aan een vaccin tegen het virus. 

Maar eerst moeten de andere hybriden uit de gevangenis worden gered en daar komen Gus' medestanders Jepperd en Aimee om de hoek kijken. 

Nieuwe hybriden

In seizoen 2 maken we kennis met enkele nieuwe hybriden. 

Finn Fox is een kind met de kenmerken van een vos. Hij heeft vos-oren, rode vacht en een staart.  Finn is dapper maar ook een beetje achterbaks. En hij vertrouwt niemand. 

Wally Walrus heeft onhandige slagtanden en kleine flippers. Wally is verlegen en wanneer hij wel praat komen de woorden eruit als een liedje. Hij heeft water nodig. 

Haley Mockingbird heeft een snavel en magere vogelbeentjes. Ze is eigenwijs, brutaal en maakt ruzie met iedereen. Een groot probleem voor Haley is dat ze niet veel woorden tegelijk kan praten.  

JoJo Cat is overal nieuwsgierig naar en slaapt het liefst de hele dag. 

Wanneer staat Sweet Tooth 2 op Netflix?

De opnamen zitten er bijna op dus heel lang gaat het niet meer duren. Een goede gok is eind dit jaar of het voorjaar van 2023.