Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Wie is wie in de nieuwe Netflix-serie Sweet Tooth?

Series | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Vanaf vrijdag 4 juni staat de serie Sweet Tooth op Netflix en wij bij Guidinc. hebben hoge verwachtingen. Dit zou zo maar eens een fantastisch sprookje kunnen worden. Omdat een goede voorbereiding het halve werk is, zochten wij alvast alles uit over de hoofdrolspelers.

In Sweet Tooth is de hoofdrol weggelegd voor de jonge Gus, die door het leven gaat als half mens, half hert. Dat is gekomen nadat de aarde werd getroffen door een vreselijk virus. Gus is dan ook niet de enige die door het leven moet als een hybride. Wetenschappers tasten in het duister over de oorzaak en zouden zelf wel eens de reden kunnen zijn van deze nieuwe mensensoort. 

Avontuur

Omdat lang niet iedereen het goed voorheeft met de half mens-half dieren, raadt de vader van Gus zijn zoon aan om altijd verborgen in het bos te blijven. Tot een mysterieuze vreemdeling die Jepperd heet langskomt en Gus meeneemt op een avontuur waarbij hij op zoek gaat naar antwoorden over wie hij is. 

Christian Convery speelt Gus

Gus is dus de jonge jongen die half  mens en half dier is. Hij wordt gespeeld door de elfjarige Christian die ondanks zijn jonge leeftijd al een rot in het vak is. Christian acteert sinds zijn zevende in series als Supernatural en Lucifer.  

Nonso Anozie speelt Tommy Jepperd

Tommy Jepperd is de man die Gus onder zijn vleugels neemt en met hem ontdekt waarom hij zo is geworden. Hij wordt gespeeld door Nonso Anozie die eerder te zien was in Game of Thrones als Xaro Xhoan Daxos, in Artemis Fowl en Cinderella.

Adeel Akhtar speelt Dr Aditya Singh

Singh is een wetenschapper die probeert uit te zoeken hoe de hybride kinderen zijn ontstaan. Acteur Adeel Akhtar was eerder te zien in de films Four Lions, The Big Sick, Murder Mystery en Enola Holmes.

Will Forte speelt de vader van Gus

De vader van Gus voedde zijn zoon -na de dood van zijn vrouw- alleen op in een bos. Hij was niet de meest stabiele man en nogal excentrisch. Amerikanen kennen Will Forte vooral van Saturday Night Live en hij was ook te zien in de comedyseries  30 Rock, The Last Man on Earth, en The Ridiculous Six

Neil Sandilands speelt Generaal Steven Abbot

Abbot is de slechterik van de serie, een militair die hybriden vangt om mee te experimenteren. Sandilands speelde ook al de bad guy in The Flash en hij zat in de Netflix-film News of the World.

Dania Ramirez speelt Aimee

Aimee begint een veilige opvangplek voor hybride kinderen in een verlaten dierentuin. Dania Ramirez speelde al in grote series als The Sopranos, Heroes en Entourage. Je kunt haar ook kennen als Assepoester uit de serie Once Upon A Time.