Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

We kunnen deze zomer al kijken naar Sweet Magnolias seizoen 3

Series | 2 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het derde seizoen van Sweet Magnolias staat om de hoek! Als je op 20 juli Netflix aanslingert kun je zien hoe het verder gaat met hartsvriendinnen Maddie, Dana Sue en Helen. 

Sweet Magnolias speelt zich af in het diepe Zuiden van de Verenigde Staten waar het weer altijd broeierig is, de mensen vriendelijk en waar Maddie, Dana Sue en Helen proberen een lang en gelukkig leven te leiden. Maar er zijn altijd anderen die roet in het eten gooien. 

Cal was woedend

Na het einde van seizoen 2 zijn er nogal wat vragen waar seizoen 3 antwoord op moet geven. Zo begon Helen net verliefd te worden op Erik toen haar oude liefde Ryan ineens weer op de proppen kwam en haar ten huwelijk vroeg. Wat gaat ze doen? En Maddie dacht het helemaal voor elkaar te hebben me footballcoach Cal toen bleek dat hij een klein woedeprobleempje heeft. Wat gaat zij doen?

Bill is de vader

Intussen besloot Dana Sue haar ex Ronnie weer in huis te nemen. En de grootste onthulling van allemaal was dat Bill, de ex-man van Maddie de vader blijkt te zijn van Isaac, de keukenhulp die al een tijdje op zoek was naar zijn biologische ouders.

Mysterieuze vrouw

In de laatste aflevering van seizoen 2 dook ook nog een mysterieuze figuur op. Annie, de dochter van Dana Sue werd aangesproken door een vrouw die haar moeder een 'levensverwoester' noemde. Later dook dezelfde vrouw op terwijl ze de banden van het restaurant van restaurant Sullivan's aan gort sneed.

Toen Maddie, Helen en Dana Sue de beelden van de vernieling zagen, hadden ze maar één ding te zeggen: 'ze is terug'. Wie is deze mysterieuze vrouw?

Sweet Magnolias

Drama | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie