Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Wanneer staat Sweet Magnolias seizoen 3 op Netflix?

Series | 26 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Sweet Magnolias is een van de grootste hits op Netflix. De levens van Maddie, Helen en Dana Sue houden miljoenen mensen wereldwijd in de ban. Maar wanneer kunnen we naar het derde seizoen kijken?

Tussen het eerste en tweede seizoen van Sweet Magnolias zat bijna twee jaar maar gelukkig laat het derde seizoen minder lang op zich wachten. De opnamen van het nieuwe seizoen zijn in oktober 2022 afgerond dus waarschijnlijk staat Sweet Magnolias 3 dit voorjaar al op Netflix. Reken op een releasedatum tussen april en juni. 

Wat gaat er gebeuren in Sweet Magnolias 3?

Op het einde van seizoen 2 begon Helen net verliefd te worden op Erik toen haar oude liefde Ryan ineens weer op de proppen kwam en haar ten huwelijk vroeg. En Maddie dacht het helemaal voor elkaar te hebben me footballcoach Cal toen bleek dat hij een klein woedeprobleempje heeft.

Bill is de vader

Intussen besloot Dana Sue haar ex Ronnie weer in huis te nemen. En de grootste onthulling van allemaal was dat Bill, de ex-man van Maddie de vader blijkt te zijn van Isaac, de keukenhulp die al een tijdje op zoek was naar zijn biologische ouders.

Mysterieuze vrouw

In de laatste aflevering van seizoen 2 dook ook nog een mysterieuze figuur op. Annie, de dochter van Dana Sue werd aangesproken door een vrouw die haar moeder een 'levensverwoester' noemde. Later dook dezelfde vrouw op terwijl ze de banden van het restaurant van restaurant Sullivan's aan gort sneed.

Toen Maddie, Helen en Dana Sue de beelden van de vernieling zagen, hadden ze maar één ding te zeggen: 'ze is terug'. Wie is deze mysterieuze vrouw? 

Sweet Magnolias

Drama | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie