Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Alles over Sweet Magnolias seizoen 2

Series | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

We wachten al meer dan een jaar met smart op het tweede seizoen van Sweet Magnolias. Dit is wat we nu al weten over het vervolg.

Waar gaat Sweet Magnolias over?

Over de drie vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue in het dorpje Serenity in South Carolina. Maddie lag in scheiding nadat haar man was vreemdgegaan. Helen was single en advocaat en Dana Sue had een eigen restaurant, was overwerkt en had ook al een vreemdgaande man. Samen begonnen ze een spa voor vrouwen, zochten ze naar een nieuwe liefde, gingen ze naar de kerk en dronken ze cocktails. Een mierzoete maar ook onweerstaanbare serie die een enorme hit werd voor Netflix. 

De cast

De drie hoofdrolspeelsters JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott en Heather Headle zijn natuurlijk weer van de partij, net zoals het jongere zusje van Britney, Jamie Lynn Spears, die Noreen speelt, Dion Johnstone (kok Erik) en Brandon Quinn (Ronnie). 

Wat gaat er gebeuren in seizoen 2?

Het eerste seizoen eindigde met een cliffhanger. Maddies zoon raakte gewond bij een ernstig auto-ongeluk, maar er zat iemand in de auto die er nog ernstiger aan toe was. We weten alleen niet wie. En er vallen nog veel meer vragen te beantwoorden.

Er leek iets moois op te bloeien tussen Maddie en footballcoach Cal, maar dat ging in de laatste aflevering uit. Ex-man Bill wil weer terugkomen bij Maddie, dus de roodharige vriendin moet een keuze maken. Helen en Ryan zijn ook uit elkaar maar chef Erik heeft een oogje op de advocate dus dat zou wel eens wat kunnen worden. 

Dana Sue moet de problemen met haar tienerdochter Annie oplossen en voor haar ligt er wellicht ook liefde in het verschiet. 

Wanneer kunnen seizoen 2 van Sweet Magnolias zien? 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door JoAnna Garcia Swisher (@jogarciaswisher)

Na heel veel uitstel begonnen de opnamen van de tweede reeks half april wat betekent dat een release in 2021 onwaarschijnlijk is, ook al omdat Netflix nogal vol zit met premières in de tweede helft van het jaar. We zullen dus tot 2022 moeten wachten voordat we verder kunnen met Sweet Magnolias