Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Trailer: spanning, actie en horror in Sweet home op Netflix

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Netflix onthulde vandaag een spectaculaire trailer van Sweet home. Deze Koreaanse serie vol horror en special effects verschijnt later deze maand in de catalogus.

Blijf thuis als het enigszins mogelijk is. Dat advies hebben we het afgelopen jaar vaak gehoord, maar voor Hyun-soo is het een kwestie van leven of een snelle, gewelddadige dood. Buiten zijn appartement gebeuren namelijk vreemde dingen en veranderen mensen in monsters.

Webstrip

De nieuwe Zuid-Koreaanse Netflix-serie Sweet home is gebaseerd op een gelijknamige webstrip. Aan de trailer te zien wordt er flink uitgepakt met special effects: soms bloederig en eng, maar er stampen ook spectaculaire computermonsters rond.  

Lee Eung-bok

De regisseur van Sweet home is Lee eung-bok. Een naam die je waarschijnlijk niet veel zegt, maar in Zuid-Korea zijn de series van Lee ongelooflijk populair. Titels als Descendants of the sun en Goblin scoorden enorme kijkcijfers is Zuid-Korea en grote delen van Azië. In tegenstelling tot die romantische drama's is Sweet home duidelijk andere koek.

Premiere 

Alle tien afleveringen van het eerste seizoen van Sweet home staan op 18 december op Netflix. Kijk vooral eerst de trailer hier onder, dan weet je wat je te wachten staat!

Sweet Home

horror | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie

Dit artikel ging over

Klik op de titels om deze direct te kunnen kijken