Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Duistere horrorserie Swarm kruipt in de geest van een geobsedeerde fan

Series | 12 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Amazon
©
Foto: Amazon

Helemaal weg zijn van een beroemde ster is leuk, maar sommige fans gaan een beetje te ver. De verering van Beyoncé diende als inspiratie voor de nieuwe horrorthriller Swarm, die je vanaf morgen ziet op Prime Video.  De trailer en teasers beloven veel bloed en bizarre toestanden.

De jonge Dre is volledig in de ban van de grote popster Ni'Jah. Nadat ze al haar geld uitgeeft aan kaartjes voor een concert begint ze langzaam de grip op de werkelijkheid te verliezen. Voor de mensen met wie ze in aanraking komt loopt dat niet goed af.

Swarm

De hoofdrol van Dre wordt gespeeld door Dominique Fishback, die eerder al indrukwekkende rollen had in de serie The Deuce en de film Judas and the Black Messiah. Swarm werd bedacht en geschreven door Janine Nabers en Donald Glover. Deze laatste ken je als de man achter de bejubelde serie Atlanta en zijn muzikale alter ego Childish Gambino. Nabers en Glover lieten zich bij het schrijven van de serie inspireren door de manier waarop Beyoncé door haar fans wordt aanbeden.

Trailers

Prime Video gaf alvast een voorproefje van Swarm met een trailer en een stel teasers. Die beloven een behoorlijk bizarre mix van zwarte humor, extreem geweld en onverwachte gebeurtenissen. Alle zeven afleveringen van Swarm staan op 17 maart op Prime Video.

Swarm

Komedie | serie | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie