Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Nieuwe superheldenserie bij Netflix: Jupiter's Legacy

Series | 9 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Nadat Netflix haar Marvel-superheldenseries kwijtraakte aan Disney+, heeft de streamingdienst een nieuw ijzer in het superheldenvuur: Jupiter's Legacy.

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron fist, The defenders en The punisher deden kortstondig goede zaken met de Marvel-superhelden maar die tijd is voorbij. En daarom maakte Netflix nu een eigen superheldenshow. 

Oude superhelden vs. jonge

Jupiter's Legacy gaat over een conflict tussen twee generaties superhelden. De oudere superhelden zijn The Union die macht kregen in de jaren dertig en genoten van het superheldendom. Hun kinderen worstelen met alle verwachtingen die ze moeten waarmaken. 

The Utopian

De hoofdrol in Jupiter's Legacy is voor Josh Duhamel (foto) die Sheldon Sampson speelt. Zijn alter-ego The Utopian was de gevierde leider van de oude garde, maar hij worstelt met de moderne tijd. Ben Daniels speelt zijn broer, Brainwave. Hij kan met zijn superkracht de geesten van mensen manipuleren. Lady Liberty (Leslie Bibb) maakt het supertrio compleet. Zij is de vrouw van The Utopian en heeft tegelijkertijd een full time-baan bij een advocatenkantoor. Hun kinderen zijn een stel rebellen. 

Jupiter's Legacy staat op 9 mei op Netflix. 

Lees ook:
Inmiddels hebben we Jupiter's Legacy gezien, maar wat vinden wij ervan? Klik door naar de recensie!