Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Supercrooks: nieuwe Netflix-serie over superschurken in de maak

Series | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Mark Millar
©
Foto: Mark Millar

De superheldenserie Jupiter's Legacy is geschrapt, maar daarvoor in de plek komt een serie over superschurken: Supercrooks.

Supercrooks speelt zich af in hetzelfde universum als Jupiter's Legacy maar ditmaal met superschurken, dieven, oplichters en dommekrachten in de hoofdrol die samenwerken om de overval van de eeuw te plegen. Zij willen het levende bewijs worden dat misdaad loont. Maar natuurlijk lopen er ook een paar superhelden rond in hetzelfde universum die een stokje willen steken voor de overval. 

Mark Millar

De live-action-serie van Supercrooks is nog in de beginfase dus het is niet duidelijk of we personages uit Jupiter's Legacy terug zullen zien in de serie. Er komt later dit jaar ook een anime-Supercrooks-serie op Netflix. Beiden komen uit de pen van de bekende comic-schrijver Mark Millar. 

The Boys

Als je nog een superheldentip kunt gebruiken, probeer dan eens de serie The Boys op Amazon Prime Video. Dat is een reeks waarin de superhelden een stelletje vervelende, verwende superschurken zijn. En dat levert een hele toffe serie op. 

The Boys

Actie | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie