Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Wanneer komt seizoen 10 van Suits naar Netflix?

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: USA Network
©
Foto: USA Network

Zaterdag 17 juli staat seizoen 9 van Suits op Netflix en massa's fans over de hele wereld willen niets liever dan een seizoen 10 van hun lievelingsserie. Maar gaat die er ook komen?

USA Network, de zender die Suits maakt, heeft officieel bekendgemaakt dat er helaas geen tiende seizoen komt met Harvey, Donna en de rest. De zender probeerde het daarna nog wel met Pearson, een spin-off van Suits waarin advocaat Jessica Pearson (Gina Torres) de hoofdrol speelde. Maar die serie werd na 1 seizoen al gecancelled. 

Waarom komt er geen 10de seizoen?

Na het vertrek van belangrijke hoofdpersonen Mike (Patrick Adams) en Rachel (Meghan Markle) naar Boston was het al heel knap dat Suits er nog twee succesvolle seizoenen uit wist te persen. En na 9 seizoenen was de koek gewoon op. Het goede nieuws is dat de serie wel een einde heeft gekregen waar iedereen vrede mee heeft. Hoe dat einde eruit ziet, kun je vanaf zaterdag op Netflix zien. En we kunnen alvast verklappen dat we Mike terug zullen zien!

Seizoen 9 het laatste seizoen van Suits

Gelukkig is Suits zo'n serie die je vaker dan één keer kunt kijken en het nog steeds leuk blijft. Dus heb je seizoen 9 gezien, begin gewoon lekker opnieuw. Alle seizoenen van Suits vind je op Netflix.

Meer series zoals Suits op Netflix

Wij hebben 5 series op een rij gezet die veel op Suits lijken en ook vol zitten met grappige, achterbakse en superslimme advocaten: je checkt ze hier.

Suits

Drama | serie | 2017

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie