Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Succession krijgt een vierde seizoen, en dat zie je op HBO Max

Series | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: HBO
©
Foto: HBO

Seizoen drie van Succession is nog maar net van start gegaan, maar HBO heeft al laten weten dat de Emmy-winnaar wordt verlengd met een vierde seizoen. Ook goed nieuws is dat heel Nederland de serie vanaf volgend jaar kan volgen.

Veel kijkers noemen Succession als hun favoriete serie. Veel anderen hebben er nog nooit van gehoord. Niet zo vreemd, want de serie kun je in Nederland alleen zien met een abonnement op Ziggo Movies & Series XL. Als je dus tv kijkt via KPN of een andere aanbieder heb je pech, want daar is HBO en dus ook Succession niet te zien.

Succession

De Amerikaanse serie Succession geeft een blik in de keuken van de familie Roy, eigenaar van de multinational Waystar Royco. Pater familias Logan Roy is net meer zo gezond en moet op zoek naar een opvolger, waarbij zijn drie zoons en zijn dochter vanzelfsprekende kandidaten zijn. Niemand in de familie lijkt echter over maar een grammetje fatsoen of oprechtheid te beschikken, en al snel worden er vetes uitgevochten die in seizoen drie zijn geëscaleerd tot een ware burgeroorlog. Wie kiest de kant van papa Logan, en wie durft hem dwars te zitten? Iedere minuut van Succession is verrukkelijk kijkvoer.

Lees wat we eerder schreven over het tweede seizoen van Succession

Seizoen 4

Dat er na  het derde ook een vierde seizoen gaat komen is niet zo gek. De serie is in Amerika te zien op HBO Max, de streamingdienst van HBO-eigenaar WarnerMedia, die met de start van seizoen drie de beste kijkcijfers scoorde sinds de lancering. Sinds het vorige seizoen is het aantal kijkers van Succession met dertien procent gegroeid. 

HBO Max

Seizoen drie zie je in Nederland dus nog alleen bij Ziggo, maar als volgend jaar seizoen vier van start gaat is de situatie helemaal anders. De rechten op de HBO-series, die nu nog in handen zijn van Ziggo, lopen namelijk aan het einde van dit jaar af. Op dat moment kan HBO Max er zelf over beschikken, en kan de streamingdienst HBO Max ook in Nederland worden gelanceerd. Vanaf dan kan iedereen in Nederland met een abonnement op HBO Max dus kijken naar Succession en de vele andere series van HBO, en niet alleen meer de Ziggo-abonnees.

Gisteren ging HBO Max al van start in enkele andere Europese landen.

Succession

Drama | serie | 2018

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie