Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer van Succession seizoen 4 belooft een explosief einde

Series | 17 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Warner Bros. Discovery
©
Foto: Warner Bros. Discovery

Na drie seizoenen van intrige, gekonkel, geslijm en verraad komt er een einde aan Succession. Het vierde seizoen van de bejubelde serie is tevens het laatste. Voordat het eindspel deze maand in gang wordt gezet, geeft HBO Max alvast een voorproefje in een nieuwe trailer.

In het derde seizoen van Succession beleefde de machtsstrijd in Waystar Royco, het familiebedrijf van de familie Roy, een zinderend hoogtepunt. De grote baas Logan Roy (Brian Cox) zette zijn kinderen, die de erfenis al hoopten te verdelen, op een verrassende manier buitenspel. Siobhan (Sarah Snook), Roman (Kieran Culkin) en Kendall (Jeremy Strong) beraden zich in het laatste seizoen op een tegenzet, waarvoor ze in zee gaan met Logans zakelijke vijanden.

Succession 

Met dertien primetime Emmy Awards, vijf Golden Globes en talloze andere prijzen is Succession een grote favoriet van kijkers en recensenten. Seizoen vier verschijnt op 27 maart op HBO Max, waar je ook de eerste drie seizoenen kunt terugkijken. De trailer is duidelijk: het laatste seizoen van Succession wordt vuurwerk!

Succession

Drama | serie | 2018

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie