Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De eerste bewegende beelden van Succession seizoen 4!

Series | 1 jaar geleden | Irma Tomas

©
Foto: HBO MAX
©
Foto: HBO MAX

Kijk jij al naar Succession? Zo niet, doe dat dan subiet want de serie over de onuitstaanbare familie Roy op HBO MAX is een van de beste dingen die je ooit zult zien. Gelukkig komt seizoen 4 eraan en de eerste teaser staat online.

In de teaser vormen de kinderen van mediamagnaat Logan Roy een alliantie om hun vader ten val te brengen die hen de leiding over het familiebedrijf Waystar Royco door de neus heeft geboord. Maar dat laten Kendall (Jeremy Strong), Shiv (Sarah Snook) en Roman (Kieran Culkin) dus niet op zich zitten. 

Lees hier onze recensie van seizoen 1 van Succession

Lukas Matsson

Veel valt er nog niet te zien in de korte teaser maar in de bijbehorende tekst staat het volgende te lezen: 'De verkoop van Waystar Royco aan tech-miljardair Lukas Matsson (Alexander Skarsgård) komt steeds dichterbij. Het vooruitzicht op deze aardverschuiving zorgt voor een existentiële angst en scheuren in de familie Roy terwijl ze zich proberen voor te stellen hoe hun leven eruit zal zien als de deal doorgaat. Een machtsstrijd barst los wanneer de familieleden door hebben dat in de toekomst hun macht en politieke gewicht wel eens behoorlijk ingeperkt kan worden.' 

Tom Wambsgans

In de laatste aflevering van het derde seizoen zagen we natuurlijk ook nog dat Tom (Matthew Macfadyen), de echtgenoot van Shiv, haar en haar broers een enorme loer draaide. Het is de vraag of het huwelijk dat gaat overleven. 

Succession seizoen 4 begint op 27 maart op HBO MAX