Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Succession harkt ongelooflijk veel Emmy-nominaties binnen

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: HBO MAX
©
Foto: HBO MAX

De HBO MAX-serie Succession heeft maar liefst 27 Emmy-nominaties gekregen. Bijna iedere acteur in de serie maakt kans op een prijs. Ook andere HBO-series zitten goed in de race voor de tv-prijs. 

Succession is genomineerd voor beste dramaserie. Acteurs Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Matthew Macfadyen, Alexander Skarsgård, Alan Ruck en Cousin Greg (Nicholas Braun) zijn allemaal genomineerd voor een acteerprijs. Hetzelfde geldt voor Sarah Snook en J. Smith-Cameron die Gerri speelde.

Briljant

Dat Succession zo rijkelijk wordt bedeeld is geen verrassing en ook nog eens geheel terecht. Het vierde en laatste seizoen van de serie over de opvolging van een familiebedrijf was briljant, zoals eigenlijk de hele serie. 

Vooral de derde aflevering van dit seizoen zorgde voor een schok en voor hoge kijkcijfers

Nog meer HBO MAX

De andere genomineerde dramaseries zijn House of the Dragon, The Last of Us en The White Lotus (allemaal van HBO MAX). Ook Andor, The Crown en Yellowjackets maken kans. Bij de comeydseries gaat het om de titels Ted Lasso, Barry, Only Murders in the Building, Abbott Elementary, The Marvelous Mrs. Maisel, Wednesday, The Bear en Jury Duty.

Dahmer

Wat betreft miniseries komen Beef, Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story, Daisy Jones & The Six, Fleishman Is in Trouble en Obi-Wan Kenobi in aanmerking. 

De uitreiking van de Emmy Awards staat gepland voor 18 september. 

Succession

Drama | serie | 2018

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie