Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Nieuwe teaser voor Stranger Things: seizoen 4 pas in de zomer op Netflix

Series | 25 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Toen Netflix liet weten dat het vierde seizoen van Stranger Things in 2022 verschijnt, hoopten we natuurlijk in januari of eventueel februari te kunnen zien hoe het verder gaat met onze helden. Maar niks hoor: Netflix laat ons nog langer wachten, tot ergens in de zomer. Het goede nieuws: er is een geweldige nieuwe teaser die veel moois belooft.

Op een Stranger Things-event maakte Netflix afgelopen weekend bekend dat seizoen vier van de serie niet voor de zomer van 2022 te zien is. Dat is dus drie jaar na het verschijnen van seizoen drie. Natuurlijk heeft de corona-epidemie daar wat mee te maken, maar toch duurt het wachten zo wel erg, erg lang. En wie drie jaar lang moet wachten, wil natuurlijk wel helemaal van zijn sokken worden geblazen als het nieuwe seizoen er is. 

Teaser

Wat dat laatste betreft lijkt het wel goed te zitten. Natuurlijk wisten we al dat sheriff Hopper in seizoen vier ergens in een Russische gevangenis zit, en dat het spookachtige Creel House een rol gaat spelen. De nieuwste teaser licht opnieuw een tipje van de sluier, en laat zien hoe Eleven probeert te aarden in Californië. In een brief aan Mike houdt ze zich stoer, maar het is wel duidelijk dat Californië voor haar een rotplek is. Ook is journalist Murray Bauman uit de eerdere seizoenen weer van de partij. Je ziet de nieuwe teaser hier onder.

Stranger Things

Fantasy | serie | 2017

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie