Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Eerste acht minuten van het nieuwe Stranger Things-seizoen nu al te zien

Series | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Volgende week verschijnen de eerste zeven afleveringen van het vierde seizoen van Stranger Things op Netflix. Kun je echt niet zo lang wachten om te zien hoe het verder gaat met onze jonge helden? Dan kun je vandaag al kijken naar de eerste acht minuten!

Als een leuke verrassing voor de miljoenen fans van de hitserie Stranger Things presenteert Netflix vandaag al het begin van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. De eerste acht minuten van seizoen 4 vind je hieronder op YouTube.

Seizoen 4

Een half jaar na de grote strijd in het winkelcentrum van Hawkins pakt het vierde seizoen van Stranger Things de draad weer op. Sinds de verhuizing van de familie Byers is de vriendengroep voor het eerst gescheiden. Verder biedt de middelbare school de nodige uitdagingen en dient er zich weer een dekselse dreiging aan uit de Upside Down...

Twee ladingen

De eerste lading van zeven afleveringen verschijnen op 27 mei op Netflix. Daarna moet je even wachten tot 1 juli. Dan verschijnen de laatste twee afleveringen van seizoen 4, die behoorlijk episch schijnen te worden.