Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Netflix breidt Stranger Things-universum uit met animatieserie

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De fans van Stranger Things weten dat ze nog één seizoen te goed hebben van de succesvolle Netflix-serie. Gelukkig is het daarna niet helemaal afgelopen met onze helden, want Netflix breidt het Stranger Things-universum uit met games, een toneelstuk en een splinternieuwe animatieserie.

Netflix heeft nog niet veel bekendgemaakt over de Stranger Things-animatieserie, behalve dat hij besteld is. We weten dus nog niet wanneer de serie speelt, welke personages erin voorkomen of welke animatiestijl hij krijgt. De makers van Stranger Things, Matt en Ross Duffer, zeggen in een persbericht: "We hebben altijd al gedroomd van een geanimeerde Stranger Things in de sfeer van de tekenfilms op zaterdagochtend waarmee we zijn opgegroeid. Om deze droom werkelijk te zien worden is enorm spannend. De scenario's en het tekenwerk zijn geweldig en we kunnen niet wachten om het met jullie te delen." 

Stranger Things

Voordat de animatieserie op Netflix te zien is kunnen we hopelijk genieten van het vijfde en laatste seizoen van Stranger Things. Een releasedatum is er officieel nog niet, maar acteur Finn Wolfhard, die Mike speelt in de serie. vertelde in een interview dat hij 22 jaar zal zijn als het laatste seizoen op Netflix verschijnt. Dat zou betekenen dat seizoen 5 op zijn vroegst in december 2024 te zien zal zijn.

Stranger Things

Fantasy | serie | 2017

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie