Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Dit zijn de nieuwe acteurs in Stranger Things 4

Series | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Er wordt steeds meer bekend over het vierde seizoen van Stranger Things. Allemaal nieuwe acteurs bijvoorbeeld. 

Het eerste nieuwe gezicht is Amybeth McNulty, die bekend is van de serie Anne with an E. Alle foto's zijn op z'n kop. Dat heeft natuurlijk alles te maken met 'the upside down' de alternatieve dimensie uit Stranger Things. Myles Truitt speelt Patrick, voormalig basketbaltalent. 

Dan is er ook nog een mevrouw Kelly, schooldecaan gespeeld door Regina Ting Chen. En Grace van Dien speelt een Hawkins High cheerleader. Ze is tevens het populairste meisje van de school dat een geheim met zich meedraagt.  

2022

De opnamen van Stranger Things 4 begonnen begonnen in januari 2020 en hadden in augustus afgerond moeten zijn. Maar natuurlijk gooide corona route in het eten waardoor er keer op keer vertraging werd opgelopen. Fans worden steeds ongeduldiger, zeker nu bekend is geworden dat seizoen 4 pas in 2022 verschijnt. Dan is het drie! jaar na seizoen 3.

4 of 5 seizoenen?

Het zou kunnen dat het vierde seizoen van Stranger things het laatste wordt, de makers zeggen het zelf niet eens te weten. Maar meer dan vijf seizoenen zal Stranger things zeker niet tellen. 

Wat gebeurt er in seizoen 4 van Stranger Things?

We weten door deze tweet al dat Hopper het derde seizoen toch heeft overleeft en dat hij gevangen wordt gehouden door de Russen. 

Weg uit Hawkins

Het gezin Byer en Eleven verhuisden uit Hawkins maar Mike en Eleven beloofden dat ze veel bij elkaar op bezoek zouden gaan. Waarschijnlijk speelt het volgende seizoen zich dan ook af tijdens een van die bezoeken, als ze gezellig samen zijn. Bijvoorbeeld met kerst. 

The mind flayer

The mind flayer (het wezen dat de Upside down controleert) is niet vernietigd. Zijn lichaam, het enge monster dat we in seizoen 3 zagen, werd wel vernietigd. The mind flayer is dus wel even uitgeteld. Maar ongetwijfeld zint het monster op wraak. 

Demogorgon

En dan zijn er ook nog de Russen die -zo zagen we op het eind van seizoen 3- zomaar een Demogorgon in bezit bleken te hebben. Genoeg te doen dus in het nieuwe seizoen. 

Eleven

De meest recente teaser die Netflix deelde, gaat over het verleden van Eleven (Millie Bobby Brown). Zij werd grootgebracht in een laboratorium voordat ze ontsnapte en vrienden maakte met Mike, Will, Lucas en Dustin. In de teaser zien we kinderen spelen in het lab en wordt Eleven wakker. Is het een flashback of gaan we hier meer van zien?

Stranger Things

Fantasy | serie | 2017

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie