Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Alles over Stranger Things seizoen 4

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het is zo lang geleden dat Stranger Things seizoen 3 op Netflix verscheen dat we bijkans zijn vergeten hoe de personages eruit zagen. Maar eindelijk komt het vierde seizoen dichterbij en daarom is het de hoogste tijd om ons geheugen op te frissen.

De precieze datum houdt Netflix nog even onder de pet maar inmiddels is duidelijk dat Stranger Things seizoen 4 op 27 mei zal verschijnen. 

Wat gaat er gebeuren in seizoen 4 van Stranger Things?

Op het einde van seizoen 3 raakte Eleven haar krachten kwijt en het is maar de vraag of ze die terugkrijgt. Eleven kon voorwerpen verplaatsen met haar gedachten en mensen vinden via The Void (een plekje in haar brein). In een van de trailers zagen we een hele jonge Eleven in een laboratorium met Dr. Brenner. Misschien kan hij haar helpen de krachten terug te vinden?

We weten dat Hopper nog leeft. Hij is een gevangene in een Siberisch werkkamp, maar het lukt hem te ontsnappen. Joyce krijgt intussen verdachte pakketjes uit Rusland. De Russen hebben ook een 
Demogorgon in bezit en daar hebben ze waarschijnlijk grote plannen mee. 

Californië

Het gezin Byers is verhuisd naar Californië en daar ontdekken Will, Mike en Jonathan dat er een complot is om Eleven te ontvoeren. Hopelijk kunnen ze haar redden. Dustan, Lucas, Max, Steve, Nancy, Robin en Erica wonen nog in Hawkins waar ze de geschiedenis van het enge Creel House onderzoeken. 

Een andere teaser liet zien dat het Eleven niet zo bevalt in Californië. 


De nieuwe personages in seizoen 4

• Peter Ballard (Jamie Campbell Bower) - een vriendelijke man die werkt als een psychiatrisch verpleger in een ziekenhuis.
• Argyle (Eduardo Franco) - een nieuwe vriend van Jonathan die altijd stoned is en pizzabezorger. 
• Jason Carver (Mason Dye) - een knappe sportieve jongen die verkering heeft met het mooiste meisje van de school.
• Victor Creel (Robert Englund) - een gestoorde man die in een inrichting zit vanwege een gruwelijke moord in de jaren vijftig. Hij zou zijn familie hebben vermoord in het Creel House. 
• Kolonel Sullivan (Sherman Augustus) - Hij weet zeker dat hij het slechte in Hawkins voor eens en altijd een halt kan toe roepen. 
• Dmitri (Tom Wlaschiha) - Leuke Russische gevangenisbewaarder
• Yuri (Nikola Djuricko) - een vage Russische smokkelaar die in Alaska woont en een belangrijke rol speelt in de verhaallijn van Hopper. 
• Vickie (Amybeth McNulty) - de nieuwe liefde van een van de hoofdrolspelers
• Patrick (Myles Truitt) - een basketbal-ster uit Hawkins met wie het fantastisch gaat totdat hem schokkende dingen overkomen.  
• Chrissy (Grace Van Dien) - Cheerleader op Hawkins High, en het populairste meisje van de school, maar Chrissy verbergt een duister geheim.