Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Stranger Things seizoen 4 waarschijnlijk pas in 2022 op Netflix

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Finn Wolfhard heeft wel heel beroerd nieuws voor fans van Stranger Things. Volgens de acteur die Mike Wheeler speelt in de serie, kunnen we het vierde seizoen pas volgend jaar zien. 

Finn deed de mededeling op de site Fanmio waar je voor geld 1 op 1 met acteurs kunt praten. Het slechte nieuws staat ook op de Twitteraccount StrangerThingsSpoilers. 

Deze zomer

Bekend was al dat Stranger Things behoorlijk wat vertraging opgelopen door de corona-pandemie maar inmiddels zijn de opnamen al een tijdje afgerond. Daarom rekende iedereen erop dat we deze zomer eindelijk naar het vervolg van Stranger Things zouden kunnen kijken. 

Drie jaar

Als we nog tot volgend jaar moeten wachten op het nieuwe seizoen dan heeft er in totaal drie jaar gezeten tussen de derde en vierde reeks. 

Dit is wat we allemaal weten over seizoen 4 van Stranger Things

Te oude acteurs

En hoe langer het uitstel duurt, hoe lastiger een eventueel vijfde seizoen gaat worden. De acteurs, die in het derde seizoen 14-jarigen speelden, lopen bijna allemaal al tegen de twintig en de oudere tieners zijn bijna dertig. Een beetje haast is dus geboden. 

Stranger Things

Fantasy | serie | 2017

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie