Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Star Trek: Strange New Worlds verrukt fans met musicalaflevering

Series | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

In de nieuwste aflevering van Star Trek: Strange New Worlds belandt de bemanning van de Enterprise in een bizarre musical-realiteit.

De makers van Star Trek: Strange New Worlds pakken deze week uit met een wel heel vreemde wereld. In de aflevering Subspace Rhapsody belandt de Enterprise in een onbekend deel van de ruimte waar een musical-realiteit heerst die iedereen doet uitbarsten in zang en dans. Ook de Klingons doen mee.

Strange New Worlds

Musicalafleveringen zijn niets nieuws in televisieland. Buffy the Vampire Slayer zette de trend, en sindsdien zijn er musicalafleveringen geweest in onder andere Crubs, Lucifer en Community. Meestal series met een komische inslag, maar dat Star Trek: Strange New Worlds ook inhaakt is toch wel verrassend. De vorige aflevering kozen de makers ook al een opvallende insteek: een cross-over van Strange New Worlds en de geanimeerde Star Trek-serie The Lower Decks. Ook dat pakte onverwacht goed uit.

Reacties

Als je denkt dat Trekkies afknappen op een zingende captain Pike, dan heb je het mis. Op de social media zijn de reacties overweldigend positief.

Trailer

Deze speciale trailer geeft je alvast een voorproefje van de muzikale aflevering Subspace Rhapsody. Star Trek: Strange New Worlds is exclusief te zien op SkyShowtime.