Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Star op Disney+ krijgt vorm met nieuwe series en Feyenoord-docu

Series | 3 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Toen Disney+ in februari zijn aanbod uitbreidde met Star, werden we daar niet meteen heel warm van. De paar nieuwe originals waren niet heel opwindend en verder was het veel oude koek. Daar lijkt nu verandering in te komen, want Disney+ geeft Star meer smoel.

Bij de lancering van Disney+ in Nederland bood de streamingdienst vooral veel leuks voor gezinnen met jonge kinderen, plus een schat aan materiaal voor de fans van Star Wars en Marvel. Heel tof, maar de volwassen kijker heeft ook wel eens behoefte aan wat anders.

Veel moois

Voor Star kan Disney putten uit een enorme catalogus aan titels. Niet alleen van de studio's en merken die eigendom zijn van Disney - zoals ABC, FX en 20th Century Studios - maar ook van Hulu. Hulu is een Amerikaanse streamingdienst met toptitels als The Handmaid's Tale en The Looming Tower, waarin Disney een meerderheidsbelang heeft. Bij de komst van Star in Nederland was er van deze titels echter weinig te zien. Ook specifiek op Nederland gerichte titels ontbraken.

Only Murders in the Building

Het wat karige aanbod van Star wordt gelukkig steeds leuker. Deze maand gaan op Star niet alleen het slotseizoen van The Walking Dead en het zeventiende seizoen van Grey's Anatomy van start, maar ook de Hulu-serie Only Murders in the Building, die in Nederland wordt aangekondigd als Star Original. Deze misdaadcomedy volgt drie amateurspeurders met een obsessie voor misdaad. Dan belandt het trio opeens zelf midden in een moordmysterie. Steve Martin bedacht de serie en speelt een van de drie hoofdrollen, naast Martin Short en Selena Gomez. Only Murders in the Building begint op 31 augustus.

Dat ene woord - Feyenoord

Een dag later, op 1 september, presenteert Star zijn eerste Nederlandse original, de negendelige documentaireserie Dat ene woord - Feyenoord over de iconische Rotterdamse voetbalclub en zijn fans. In deze trailer zie je alvast wat je kunt verwachten.