Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

YouTuber bouwt Squid Game in het echt, met enorme prijs voor de winnaar

Series | 7 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: MrBeast
©
Foto: MrBeast

De fatale spelletjes uit de Netflix-serie Squid Game werden wereldwijd door een ademloos publiek bekeken. YouTuber MrBeast bouwde er een aantal na op zijn kanaal. De prijzenpot is misschien minder groot, maar de spellen zijn dan ook niet zo gevaarlijk. De winnaar mag met 456.000 dollar naar huis.

YouTuber Jimmy Donaldson, beter bekend als MrBeast, staat bekend om de enorm dure stunts die hij uithaalt op zijn kanaal. De 77 miljoen abonnees van MrBeast zagen bijvoorbeeld hoe hij grote bedragen schenkt aan goede doelen of aan de winnaars van wedstrijden en toernooien op zijn kanaal. Voor zijn nieuwste stunt bouwde MrBeast de spellen van Squid Game na.

Squid Game

In Squid Game strijden 456 deelnemers om de inhoud van een gigantisch spaarvarken, dat verder wordt gevuld naarmate er meer spelers het loodje leggen. Voor elke dode speler wordt er 100 miljoen won gestort, en als er maar één speler overblijft kan deze 46 miljard won opstrijken: omgerekend een dikke 34 miljoen euro.

Bij MrBeast zijn er ook 456 deelnemers. Ze strijden om een prijzenpot van 456.000 dollar, en om het leuk te houden is dat een vast bedrag. 

MrBeast 

Onder andere het groen licht/rood licht-spel met de enge pop en de hinkelbaan op grote hoogte zie je in de video van MrBeast voorbij komen. Er is duidelijk veel moeite gestoken in het nabouwen van de spellen. Uiteindelijk gaat deelnemer nummer 079 met de grote buit naar huis. De hele video zie je hier onder.

Squid Game

Actie | serie | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie