Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Squid Game op weg best bekeken serie van Netflix te worden

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De sadistische en gewelddadige Koreaanse serie Squid Game is hard op weg om de best bekeken serie op Netflix ooit te worden.

Dat vertelde Netflix-baas Ted Sarandos op een conferentie in Los Angeles. Sarandos wilde niet zeggen hoeveel mensen tot nu toe keken. Hij wilde alleen kwijt dat wanneer de aantallen van Squid Game aanhouden, Bridgerton van de eerste plaats wordt gestoten. 

82 miljoen

Dat zou betekenen dat Squid Game meer dan 82 miljoen kijkers wereldwijd gaat halen. Die kijkers komen lang niet alleen uit Azië, Squid Game doet het overal ter wereld fantastisch. De serie is een ook hype op social media wat de kijkersaantallen nog meer aanjaagt. 

Goeie serie

In Squid Game speelt een aantal arme drommels kinderspelletjes voor een enorme geldprijs. Dat klinkt leuker dan het is, want de afvallers worden ter plekke afgemaakt. Gek genoeg levert die idiote insteek wel degelijk een geweldige film op

Iedereen keek Bridgerton uit

Ted Sarandos maakte tijdens de conferentie wel een paar andere interessante cijfers bekend. Bijvoorbeeld dat bijna iedereen die Bridgerton aanklikte, de serie ook uitkeek. Hetzelfde geldt trouwens voor The Witcher. 

Squid Game

Actie | serie | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Bridgerton

Drama | serie | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie