Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Squid Game nu al best bekeken serie op Netflix

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het zat er al een beetje aan te komen en het is nu echt zo: Squid Game is de best bekeken serie aller tijden in de eerste vier weken op Netflix. 

De Koreaanse serie is daarmee het kostuumdrama Bridgerton voorbij gestoken. En niet zo'n klein beetje ook Squid Game trok 111 miljoen kijkers in de eerste maand tegen Bridgerton 88 miljoen. Netflix telt mensen die minstens 2 minuten van een serie hebben gezien als kijker, dus het wil niet zeggen dat al die 111 miljoen mensen de hele serie hebben uitgekeken. 

90 landen

Squid Game stond in de eerste week na de release op nummer 1 in 90 landen. Netflix bespaarde dan ook kosten noch moeite om de reeks te pushen door de serie in 30 talen na te synchroniseren. 

Tweede seizoen

Voor wie Squid Game nog niet heeft gezien: de nogal brute serie gaat over mensen die meedoen aan een dodelijk spel waarbij er heel veel geld op het spel staat. Er wordt al gesproken over een tweede seizoen

Kijkadvies

Netflix heeft wel een foutje gemaakt bij de release van de serie. Het kijkadvies was 12 jaar en ouder terwijl dat 16 jaar had moeten zijn. Dat is inmiddels rechtgezet.