Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Spannende nieuwe serie Shadowplay met Michael C. Hall snel te streamen

Series | 8 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Avrotros
©
Foto: Avrotros

Michael C. Hall (met snor) speelt een van de hoofdrollen in de spannende spionageserie Shadowplay die binnenkort op NPO Plus staat.

Shadowplay speelt zich af in de zomer van 1946 wanneer de Amerikaanse politieagent Max McLaughlin (Taylor Kitsch) in Berlijn aankomt. Hij moet helpen een politiemacht op te zetten in de chaos van het naoorlogse Berlijn. En om de gevaarlijke crimineel ‘Engelmacher’ op te sporten en uit te schakelen.

Lees ook: Michael C. Hall keert terug als seriemoordenaar Dexter Morgan

Koude Oorlog

Max heef ook nog een persoonlijke missie: zijn broer Moritz vinden. Moritz is een Amerikaanse soldaat die ondergedoken zit en af en toe oude nazi's een kopje kleiner maakt. Wat Max niet weet, is dat hij als pion wordt gebruikt in wat het begin van de Koude Oorlog is.

The Bridge

Wij hebben veel zin Shadowplay, ook omdat deze is geschreven en geregisseerd door de Zweed Måns Mårlind, vooral bekend van The Bridge en Midnight Sun. De serie duurt acht afleveringen en behalve Michael C. Hall uit Dexter, zien we ook Taylor Kitsch en Sebastian Koch.  

23 april op NPO Plus

Avrotros zendt Shadowplay uit op NPO 3, twee afleveringen per week, vanaf vrijdag 30 april 21.30 uur. Streamers kunnen de serie ook in 1 keer bingen via NPO Plus. Dat kan vanaf 23 april.