Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Spaanse Netflix-series met een nieuw seizoen in 2021

Series | 2 jaren geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De Spaanstalige series zijn niet aan te slepen op Netflix. En ook in 2021 ziet het er goed uit voor de liefhebbers van series in het Espanyol.

Monarca seizoen 2

Serie over het tequila-imperium van een machtige familie, dat ten onder dreigt te gaan door corruptie en geheimen.  Ana Mariá (Irene Azuela) keert na twintig jaar terug naar Mexico om de leiding te nemen over het familiebedrijf. Maar dan moet ze wel eerst van de het bedrijf schoonvegen. 

Monarca seizoen 2 staat op 1 januari 2021 op Netflix

Elite seizoen 4 

Een nieuw seizoen betekent in dit geval ook een nieuwe cast. Samu, Guzmán, Lu, Polo, Carla, Nadia, Ander, Omar, Nano, Rebeca, Valerio en Cayetana zijn allemaal klaar met school en komen niet terug op de exclusieve privé-school Las Encinas. Maar we weten bijna wel zeker dat er veel moois voor terugkomt. 

Elite seizoen 4 staat het voorjaar van 2021 op Netflix

 

El Vecino (The Neighbor)

Het Spaanse antwoord op alle Marvel-series over een superheld tegen wil en dank. Javier krijgt superkrachten van een buitenaards wezen en is plots superheld Titan. Hij heeft geen idee wat hij met die krachten moet, maar gelukkig wil een buurman hem wel helpen. De zaken worden nog gecompliceerder wanneer zijn ex-Lola probeert te ontdekken wie die nieuwe superheld is.

El Vecino seizoen 2 staat in het voorjaar van 2021 op Netflix

Hache

In het Barcelona van de jaren zestig legt prostituée Helena (Adriana Ugarte) het aan met de beruchte heroïnedealer Mapica (Javier Rey). Eenmaal in het wereldje blijkt Helena een prima zakenvrouw en maakt ze zelf ook carrière in het kartel. 

Hache seizoen 2 staat in het voorjaar van 2021 op Netflix

Valeria

In Spanje wordt ook uitstekende comedy gemaakt, en deze lokale versie van Sex and the city is daarvan een voorbeeld. Schrijfster Valeria voelt dat er iets ontbreekt in haar leven, haar schrijfwerk en haar huwelijk. Samen met daar vriendinnen en een gezonde dosis humor gaat ze opnieuw op zoek naar zichzelf en het geluk dat ze verdient. Als schrijfster van erotische verhalen komt ze helemaal tot leven.  

Valeria seizoen 2 staat in de zomer van 2021 op Netflix

Oscuro Deseo (Dark Desire)

Alma Solares, een advocate en professor op de universiteit ontmoette in seizoen 1 de 23-jarige Dario met wie ze in bed belandde. Daarna keerde Anna terug naar haar echtgenoot en dochter en hoopte ze nooit meer iets van Dario te horen.Maar dat liep helemaal anders. Hoe loopt het af met Alma en Dario?  

Oscuro Deseo seizoen 2 staat in de zomer van 2021 op Netflix 

La Casa de Papel

Aan het einde van La casa de papel seizoen 4 zaten Tokyo, Denver, Rio en de rest van de bende flink in de penarie. Ze waren nog steeds omsingeld door de politie, in de Bank van Spanje. Over het vijfde en laatste seizoen van de aller- aller populairste Spaanse serie is verder nog helemaal niks bekend. Maar volgend jaar weten we eindelijk hoe het afloopt met onze favoriete bankovervallers

La Casa de Papel seizoen 5 staat in de zomer van 2021 op Netflix