Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Heerlijke comedy Somebody Somewhere krijgt een tweede seizoen

Series | 28 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: HBO
©
Foto: HBO

Niet alleen Netflix heeft verborgen pareltjes, ook op HBO Max kun je ze vinden. De heerlijke serie Somebody Somewhere bijvoorbeeld, waarin buitenbeentje Sam haar draai probeert te vinden. De comedy krijgt volgende maand een tweede seizoen.

In het eerste seizoen van Somebody Somewhere maakten we kennis met Sam,  een vrouw uit Kansas van in de veertig die na de dood van haar zus op zoek is naar geluk. Dat valt nog niet mee, want Sam is niet de makkelijkste en laat zich niet in een vakje stoppen. Via een vriendschap met andere buitenbeentjes weet ze haar draai echter te vinden.

Somebody Somewhere

Komiek en hoofdrolspeler Bridget Everett modelleerde het personage Sam naar zichzelf. Het zijn vooral de kleurrijke personages - zoals collega Joel en de onnavolgbare Fred Rococo - die Somebody Somewhere zo vreselijk sympathiek maken. De zeven afleveringen van seizoen 1 waren dan ook niet genoeg, maar gelukkig heeft HBO MAx een tweede seizoen aangekondigd.

Datum en trailer

Vanaf 24 april verschijnen de nieuwe afleveringen van Somebody Somewhere op HBO Max. De onderstaande teaser geeft een mooie indruk van de chemie russen Sam en Joel. 

Somebody Somewhere

Komedie | serie | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie