Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: Amazon strikt Hollywoodsterren voor Solos

Series | 6 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Morgan Freeman, Anne Hathaway en Anthony Mackie zijn binnenkort te zien in een nieuwe serie losse verhalen op Amazon Prime Video. Solos wordt vooral positief en inspirerend: post-corona kijkvoer!

Acht grote acteurs spelen voor Solos in zeven verhalen over mensen die op een bijzondere manier met elkaar verbonden zijn. De coronacrisis lijkt een inspiratiebron te zijn voor de serie, die zich in een sf-achtige setting afspeelt.

Grote namen

Op de titelrol van Solos vinden we veteranen Morgan Freeman (The Shawshank Redemption) en Helen Mirren (Hitchcock), naast Anne Hathaway (The Witches) en Anthony Mackie (The Falcon and the Winter Soldier). Verder zie je Dan Stevens (Legion), Constance Wu (Crazy Rich Asians), Uzo Aduba (Orange Is the New Black) en Nicole Beharie (Sleepy Hollow). In de trailer komen ze allemaal voorbij.

21 mei

Aan het roer van Solos staat showrunner David Weil, die voor Amazon ook de serie Hunters maakte. De boodschap van Solos is dat we allemaal via ons mens-zijn met elkaar zijn verbonden, hoe geïsoleerd we ons ook mogen voelen. Een mooie gedachte nu de wereld langzaam uit de coronacrisis komt. Vanaf 21 mei kun je de afleveringen zien op Amazon Prime Video.