Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Derde seizoen Snowpiercer op komst bij Netflix

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: TNT
©
Foto: TNT

Het tweede seizoen van Snowpiercer staat vanaf 26 januari op Netflix en er is ook al een derde seizoen van de serie onderweg. 

Het eerste seizoen van Snowpiercer was een groot succes voor zender TNT die de serie maakt. Blijkbaar is TNT er behoorlijk zeker van dat ook de tweede reeks flink gaat scoren, vandaar de vroege verlenging.

IJzig landschap

Snowpiercer is een post-apocalyptische serie over een trein, die omdat de aarde in een ijzig landschap is veranderd, non-stop rondjes rijdt (ja, het kan nog erger dan een lockdown en een avondklok). De serie is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2013 van regisseur Bong Joon-ho.  

Het is niet gezellig

Aan boord van de trein zitten de overlevenden, maar echt gezellig aan boord is het niet. In het tweede seizoen proberen de mensen aan boord de boel weer op orde te krijgen nadat de arme mensen in opstand kwamen. 

Sean Bean is nieuw

Layton (Daveed Diggs) ontpopt zich als de nieuwe leider terwijl de doodgewaande Mr. Wilford (Sean Bean) in een andere en veel betere trein hun kant op komt. Melanie (Jennifer Connelly) riskeert haar leven door naar buiten te gaan om hem tegen te houden. 

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie