Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Zoek je een goeie serie met veel drugs? Probeer Snowfall eens

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: FX
©
Foto: FX

Disney+ zette vorige maand vier seizoenen van de serie Snowfall online en dat blijkt een bijzonder goede serie te zijn. Je moet wel een beetje van drugs houden.

Snowfall speelt zich af in de jaren tachtig toen crack zijn intrede deed op de straten van South Central L.A. We maken kennis met Franklin Saint (Damson Idris) een slim joch dat naar alle tevredenheid in een supermarkt werkt en af en toe wat weed dealt voor zijn oom.

Crack

Maar Franklin verliest gaandeweg uit het oog waar het om gaat in het leven en begint crack te verkopen (ondanks dat hij weet dat zijn moeder hem zou vermoorden, als ze wist wat hij uitspookt). Zo groeit hij langzamerhand uit tot een een grote drugsbaas. 

Spaanse worstelaar

En dan zijn er nog wat andere personages: Teddy (Carter Hudson) is een CIA agent die samenwerkt met een revolutionair om de Nicaraguaanse troepen geld toe te stoppen. En Gustavo (Sergio Peris-Mancheta) is een Spaanse worstelaar die een gevaarlijk plan in wordt getrokken door de dochter (Emily Rios) van een Mexicaanse drugsbaas. 

4 seizoenen

Het grote plaatje laat zien hoe gedurende vier afleveringen hele wijken ten onder gaan aan de crack. Vond je The Wire een goeie serie? Dan vermaakt je je vast ook prima met Snowfall. En er staan vier seizoenen klaar op Disney+ dus je bent voorlopig wel even zoet. 

 

Snowfall

Drama | serie | 2017

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie