Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Snel kijken! Deze topseries verdwijnen binnenkort van Netflix

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: WB
©
Foto: WB

Netflix gooit de komende week weer een aantal topseries van Netflix. Een van die reeksen is de klassieker Dawson's Creek

Maandag 11 juli

Real Detective 

Het doek valt voor alle twee de seizoenen van de goeie true crime-sere Real Detective. Iedere aflevering vertelt een rechercheur over de belangrijkste zaak in zijn of haar carrière. Real Detective maakt pijnlijk duidelijk hoe zwaar het beroep van rechercheur is en hoe groot de stempel is die het werk drukt op zijn privé-leven.

Donderdag 14 juli

Dawson's Creek 

Iedereen van een zekere leeftijd keek eind jaren negentig naar Dawson's Creek, de serie over getroebleerde tieners Dawson, Joey, Jen en Pacey. Alle zes seizoenen worden verwijderd. Je laatste kijkkans is op 14 juli.

Zaterdag 16 juli

Scream

Het gaat hier niet om de film maar om de serie uit 2015 die door MTV werd gemaakt. Ook in deze serie worden tieners vermoord door een gemaskerde engerd. En aan de trailer is te zien dat er heel wat koppen rollen. 

Zaterdag 30 juli

Hinterland

Dit donkere misdaaddrama gaat over hoofdinspecteur Tom Mathias en zijn werkplek in een kustdorpje in het rauwe Wales. Tom komt uit de stad en dacht in Aberystwyth rust te krijgen om zijn verleden te verwerken. Maar een aantal gruwelijke moorden gooit roet in het eten. Deze serie is alleen al de moeite waard vanwege de mooie beelden van Wales. Je hebt nog tot einde deze maand om alle drie de seizoenen te kijken. 

Dawson's Creek

Jeugd | serie | 1999

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Hinterland

Misdaad | serie | 2014

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie