Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

'Slechte' Vlaamse serie Black-Out naar Videoland

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Eén
©
Foto: Eén

De Vlaamse serie Black-out gaat over sabotage in een kerncentrale en was een hit in België. Maar of ie nou de moeite van het kijken waard is...

Het blad Humo was keihard in haar recensie: 'De Vlaamse thrillerserie ‘Black-out’ is slecht geschreven, slecht geacteerd en slecht opgebouwd.' Ai. Toch keken eind vorig jaar wekelijks bijna 1,3 miljoen mensen naar de serie die werd uitgezonden op Eén.

Black-out op Videoland

Met Black-out straks op Videoland, is de vraag wat Nederlandse kijkers vinden van de serie, die duidelijk is geïnspireerd op buitenlandse reeksen als Bodyguard en 24 en inmiddels is verkocht aan 4 landen. 

Sabotage en ontvoering

Het verhaal gaat over een de sabotage van een kerncentrale, waardoor iedereen in het land ineens zonder elektriciteit zit. Net voordat het licht uitgaat, krijgt premier Annemie Hillebrand een foto toegestuurd waarop van haar vastgebonden dochter. De boodschap: de elektriciteit mag niet aan, anders wordt haar dochter een kopje kleiner gemaakt. En dus wil Hillebrand de boel rekken, terwijl Michael Dendoncker, hoofd van de dienst antiterrorisme, onderzoekt wie hier achter zit. 

Into the night

De Belgen zijn goed op dreef als het gaat om series. De twaalf, De ridder en Into the night waren al een redelijk succes op Netflix. En natuurlijk is de megahit Undercover ook gedeeltelijk Vlaams. De Belgen steken ons toe nu toe de loef af als het gaat om succesvolle series, al kan deze Nederlandse serie daar verandering in aanbrengen

Black-out staat vanaf 26 februari op Videoland. 

De twaalf

drama | serie | 2019

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie