Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Teaser van de SkyShowtime-serie 1923 met Harrison Ford in de hoofdrol

Series | 15 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: SkyShowtime
©
Foto: SkyShowtime

1923 is een prequel van de populaire serie Yellowstone op SkyShowtime. De hoofdrol wordt gespeeld door de enige echte Harrison Ford (80). Zijn tegenspeler is Helen Mirren (77). 

1923 speelt zich dus een eeuw af voordat Kevin Costner de scepter zwaait over de Dutton-ranch. Maar in 1923 zien we hoe het leven voor de tweede en derde generatie was op de ranch. 

Jacob Dutton

In 1883, een andere prequel van Yellowstone, was te zien hoe James en Margaret Dutton (Tim McGraw en Faith Hill) hun gezin naar dit gebied in Montana brachten. Wat er van hen is geworden, wordt duidelijk in 1923. Nu zijn het de broer van James, Jacob Dutton (Harrison Ford) en zijn vrouw Cara (Helen Mirren) die de boel leiden. Zij en de kinderen van James en Margaret moeten veel veranderingen het hoofd bieden.

Wat gaat er gebeuren?

Dieren worden vervangen door machines, de lokale overheid krijgt steeds meer te vertellen en de concurrentie van andere ranchers neemt toe. James Badge Dale, Marley Shelton, Darren Mann, Michelle Randolph en Brian Geraghty spelen ook rollen in 1923.

Yellowstone

Drama | serie | 2018

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

1883

Drama | serie | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie