Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Sky Rojo seizoen 2 komt naar Netflix: bekijk de trailer!

Series | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Veel kijkers waren nogal ontstemd over het einde van seizoen 1 van Sky Rojo. Op het vervolg hoeven ze niet lang te wachten: de tweede reeks staat al in juli op Netflix, en de vette trailer kun je nu al bekijken.

Dat seizoen 1 en 2 zo lekker snel na elkaar komen komt waarschijnlijk doordat ze meteen na elkaar werden opgenomen. Van uitstel door corona heeft deze Spaanse actieserie dus geen last.

Coral, Wendy en Gina

Seizoen 1 had nogal een open einde. De ontsnapte prostituees Coral, Wendy en Gina waren nog steeds op de vlucht voor hun pooier Romeo en zijn nietsontziende handlangers. Na acht afleveringen wilden we graag weten of de dames uit handen van de slechteriken zouden blijven, maar Netflix besliste anders. 

Lees onze recensie van seizoen 1 van Sky Rojo

Seizoen 2 vanaf 23 juli

Gelukkig komen we vanaf 23 juli alsnog te weten hoe het afloopt wanneer de streamingdienst seizoen 2 online zet. Ook seizoen 2 bestaat uit acht afleveringen van 25 minuten elk. De nieuwe trailer werd door Netflix al op YouTube gezet en kun je hier onder bekijken. 

 

Sky Rojo van de makers van La casa de papel

Wist je dat Sky Rojo van de makers van La casa de papel is? Wij vinden persoonlijk Sky Rojo veel leuker, maar voor de fans van de Spaanse serie hebben we goed nieuws. Nog dit jaar staat het vijfde seizoen van La casa de papel op Netflix, de aller-populairste buitenlandse serie van de streamingdienst.

Hier lees je alles over het vijfde seizoen van La casa de papel