Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De leuke Deense serie Kruk krijgt een tweede seizoen

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

Hoe gaat het verder met vruchtbaarheidsdokter Nana die zichzelf in het eerste seizoen van Skruk dronken insemineerde? Na lang wachten komt er toch een tweede seizoen.

We hadden een vervolg op Skruk al opgegeven maar meer dan een jaar nadat de Deense serie in première ging op Netflix, maakt de streamingdienst bekend dat er alsnog een vervolg gaat komen. 

Nana

En dat is welkom nieuws want Skruk was best een leuk serie. Grappig, een beetje over the top en met 6 afleveringen lekker kort. In het eerste seizoen brak vruchtbaarheidsdokter Nana (Josephine Park) dronken in in het laboratorium van de de kliniek en insemineerde ze zichzelf met het sperma van haar ex Matthias (die daar niks van wist). 

Baby

In seizoen 2 maken we een kleine sprong in de tijd want Nana heeft nu een baby van twee maanden. Ze vindt het helemaal niks om met zwangerschapsverlof te zijn en vraagt daarom haar oude baan terug. Die krijgt ze, maar ze moet wel beloven dat ze nooit meer liegt. 

Ex Matthias

Nana heeft nu wel een oppas nodig en daarom vraagt ze haar moeder - met wie ze niet de beste relatie heeft - bij haar te komen wonen. En dat is nog niet het ergste want in haar afwezigheid is er een nieuwe vruchtbaarheidsdokter aangenomen die tot de ster van de kliniek is uitgegroeid. En ook ex Matthias is nog in de buurt. Hij weet nog steeds niet dat hij de vader van Nana's baby is. 

Meer dan genoeg verwikkelingen om een nieuw seizoen mee te vullen. Een releasedatum is nog niet bekend.