Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Komieken Paul Rudd en Will Ferrell samen in nieuwe comedyserie The Shrink Next Door

Series | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

Paul Rudd (Ant-Man) en Will Ferrell (Anchorman) spelen een psychiater en zijn patiënt in een nieuwe comedyserie. Vanaf volgende maand zie je The Shrink Next Door op Apple TV+.

The Shrink Next Door is de verfilming van de gelijknamige populaire podcast. Hierin vertelt Joe Nocera het waargebeurde verhaal van Isaac Herschkopf, een psychiater die de relatie met zijn patiënten misbruikte voor persoonlijk doeleinden.

The Shrink Next Door

In de comedyserie, die vanaf volgende maand te zien is op Apple TV+, wordt psychiater Herschkopf gespeeld door Paul Rudd, de acteur die je kent als Ant-Man. Een van Herschkopfs patiënten is Martin Markowitz, gespeeld door Will Ferrell, de komiek uit Elf. De twee krijgen een bizarre band die jaren standhoudt en waarin Herschkopf zich langzaam naar binnen werkt in het persoonlijke leven  van de weerloze Marty. Marty's zus Phyllis (Katherine Hahn uit WandaVision) is echter een stuk strijdlustiger. De nieuwe trailer van de serie zie je hier onder.

Reunie

Voor hoofdrolspelers Ferrell en Rudd is de samenwerking een kleine reünie. Eerder speelden ze samen in de Anchorman-films. The Shrink Next Door werd geregisseerd door Michael Showalter (The Big Sink) en geschreven door Georgia Pritchett (een van de scenaristen van Succession). De nieuwe serie zie je vanaf 12 november op Apple TV+. Op die dag staan de eerste drie afleveringen voor je klaar. Daarna komt er wekelijks een nieuwe aflevering bij.