Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Gevonden: She-Hulk actrice voor nieuwe Marvel-serie op Disney+

Series | 10 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Met de casting van Tatiana Maslany is de komst van de serie She-Hulk weer een stapje dichterbij gekomen. De serie over het Marvel-personage wordt gemaakt voor Disney+.

Sinds de lancering van Disney+ is er geen gebrek aan plannen voor nieuwe Marvel-series. Een jaar na de start heeft er echter nog geen een het levenslicht gezien.

She-Hulk

Toch zijn de voorbereidingen in volle gang. Vandaag werd bekend dat de hoofdrolspeler voor She-Hulk, een serie over de vrouwelijke tegenhanger van Hulk, is gevonden. De rol van Jennifer Walters gaat worden gespeeld door Tatiana Maslany. Het personage She-Hulk verscheen in 1980 voor het eerst in een Marvel-strip.

Tatiana Maslany

De 34-jarige Maslani is vooral bekend van de sf-serie Orphan Black. Hierin speelde ze de hoofdrol én een tiental van haar klonen. Die opmerkelijke vertolking werd beloond met een Emmy Award. Je kunt alle vijf seizoenen van Orphan Black streamen op Netflix.

2020

Het gaat nog even duren voordat She-Hulk op Disney+ te zien is. Bekend is dat Jessica Gao (Rick and Morty) de serie gaat schrijven en Kat Coiro (Dead to me) de regie doet, maar de première wordt pas in 2022 verwacht.

Geplande Marvel-series

Dit zijn de andere Marvel-series die Disney+ op stapel heeft staan:

The Falcon and the Winter Soldier (eind 2020)

WandaVision (eind 2020)

Loki (begin 2021)

What if...? (midden 2021)

Hawkeye (2022)

Ms. Marvel (2022)

Moon Knight (2022)

She-Hulk (2022)

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie