Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Netflix bestelt seizoen 2 van Shadow and Bone

Series | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Er komt een vervolg op de fantasyserie Shadow and Bone op Netflix. De serie over de wees Alina die bijzondere krachten bezit, krijgt acht nieuwe afleveringen van een uur.

De reeks was een aardig succes voor Netflix, het trok wereldwijd in de eerste 28 dagen 55 miljoen kijkers naar de streamingdienst. Ter vergelijking: de best bekeken Netflix-serie tot nu toe is Bridgerton met 82 miljoen kijkers in 28 dagen. Shadow and Bone haalde in 93 landen de Top 10 en stond in 79 landen op de eerste plek. 

Lees ook: Meer series zoals Shadow and Bone

Leigh Bardugo

Shadow and Bone speelt zich af in een door oorlog verscheurde wereld waarin Alina (Jessie Mei Li) wel eens de verlosser zou kunnen zijn. Maar niet iedereen wil die kracht positief gebruiken en dus slaat Alina op de vlucht. Shadow and bone is gebaseerd op de boekenreeks van Leigh Bardugo. 

Recensie Shadow and Bone seizoen 1

Netflix wil dolgraag een eigen Game of Thrones. Lukt dat met Shadow and Bone? De fantasyserie is een groots opgezette reeks vol monsters, magie en slechteriken, maar is dat ook genoeg? Lees hier of je seizoen 1 moet checken of skippen!

Wanneer komt seizoen 2 op Netflix?

We moeten nog even wachten op de release van Shadow and Bone seizoen 2. Wel weten we dat er acht nieuwe afleveringen van een uur gemaakt worden.

Kijktip na Shadow and Bone

Ken je de meest recente fantasyserie Sweet Tooth op Netflix al? Check hier of dit ook wat voor jou is.