Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Nog één keer over Brads snikkel in Sex/Life op Netflix

Series | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Kijkers zijn in verwarring. Is het geslachtsdeel van Brad uit Sex/Life nu echt of een prothese? Over beide mogelijkheden doen verhalen de ronde.

Het hoogtepunt in de erotische Netflix-serie Sex/Life, die al een poosje hoog in de Netflix top 10 staat, is ongetwijfeld de piemel van Brad Simon. Brad is een van de hoofdpersonages uit de serie en wordt gespeeld door de Australische acteur Adam Demos. In een douchescène is te zien dat Brad behoorlijk groot geschapen is, en veel kijkers vroegen zich af of het een special effect is of dat de acteur werkelijk zo goed is uitgerust.

Hij is echt

Dat Adam Demos inderdaad een flinke jongen is, werd vervolgens bevestigd door vriendinnen die hem nog van vroeger kennen. Ook de beste vriend van de acteur kon het beamen. Demos heeft in het echte leven een relatie met Sarah Shahi, zijn tegenspeelster in Sex/Life, maar die heeft er geen uitspraak over gedaan.

Lees ook: Hij is echt, schreven we eerder op Guidinc.

Hij is nep

Veel kijkers zijn daarom geschokt en onthutst door een bericht in Newsweek, dat meldt dat er op de set toch gebruik is gemaakt van een prothese. Dit zou door een lid (jaja) van het protheseteam zijn bevestigd (hou op). Ook elders in de serie is gebruik gemaakt van protheses tijdens de naaktscènes.

Maar wacht

Betekent dat nu dat Adam Demos in werkelijkheid teleurstelt? Niet per se. Het is namelijk heel goed mogelijk dat de acteur flink geschapen is, maar dat er desondanks is besloten om op de set een prothese te gebruiken. Het mannelijk geslacht is namelijk nogal veranderlijk van formaat en kan zich zeker in een stressvolle omgeving als een filmset onvoorspelbaar gedragen. Opdat een scène liefst in één keer moet worden opgenomen, is het wel zo safe om in dit soort gevallen een prothese te gebruiken.

Lees ook: Oordeel zelf: echt of nep?

Kijken?

Hoe dan ook, de echt belangrijke vraag blijft natuurlijk of je Sex/Life - en dan vooral de derde episode rond een minuut of twintig - moet gaan kijken. En eigenlijk is het antwoord mee, want op Brads piemel na is de serie niet echt spectaculair, ons oordeel dan ook: skippen (op dit fragment na dan).