Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Netflix stopt na twee seizoenen met erotische hitserie Sex/Life

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Jammer voor de fans van de losbandige Billie en actrice Sarah Shahi die haar vertolkte: na twee seizoenen heeft Netflix een punt gezet achter de erotische dramaserie Sex/Life.

In twee seizoenen dook de serie Sex/Life in het leven en de lusten van Billie, een getrouwde jonge vrouw met een seksverleden dat zich niet in een paar zinnen laat opsommen. De serie kreeg op Netflix veel fans door zijn luchtige toon, de niet al te preutse seksscènes en de frisse hoofdrol van Sarah Shahi. Toch moet Sex/Life ophouden, heeft Netflix besloten. Na twee seizoenen zou de serie een natuurlijk einde hebben gekregen met een gelukkige afloop voor alle personages.

Sex/Life

Waarom heeft Netflix dit besluit dan niet al veel eerder kenbaar gemaakt? Dat kan te maken hebben met een interview dat Sarah Shahi onlangs gaf in de Not Skinny But Not Fat-podcast. Daarin vertelde de actrice dat ze het tweede seizoen erg uitdagend had gevonden vanwege het materiaal en de mensen die bij de serie betrokken waren, waardoor ze zich niet gesteund voelde. "Ik weet dat ik nooit meer voor Netflix zal werken nu ik dit verteld heb, maar ik kan er niet over liegen", aldus Shahi. Twee dagen later liet Netflix dus weten inderdaad niet door te gaan met Sex/Life.

Sarah Shahi

Moeten we ons nu zorgen maken om Sarah Shahi? Waarschijnlijk niet. De actrice die eerder al schitterde in Person of Interest speelde pas nog een grote rol in de DC-superheldenfilm Black Adam en tekende onlangs voor de hoofdrol in de nieuwe juridische dramaserie Judgement. Shahi wordt ook een van de producenten van die serie.

Sex/Life

Komedie | serie | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie