Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Wanneer komt seizoen 2 van Sex/Life op Netflix?

Series | 12 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

In de zomer van 2021 stond Netflix in de brand dankzij de sexy serie Sex/Life en dan vooral door een bepaalde scène. Er komt een tweede seizoen van de veelbesproken reeks, maar wanneer kunnen we die verwachten?

Sex/Life is best een flutserie, maar wel een zeer goed bekeken flutserie. De reeks werd in 67 miljoen huishoudens ter wereld bekeken en volgens Netflix spoelden 20 miljoen kijkers die ene bepaalde scène waarin de piemel van Brad (Adam Demos) in vol ornaat te zien was, nog eens terug omdat ze hun ogen niet konden geloven. 

Adam Demos
Adam Demos

Enorm apparaat

Daarna ontstond op social media een levendige discussie of het enorme apparaat van Demos echt was of niet. Een onderwerp waar nog steeds geen uitsluitsel is. 

Waar gaat Sex/Life ook alweer over?

Billie (Sarah Shahi) heeft een perfecte man die Cooper (Mike Vogel) heet, het perfecte huis en twee perfecte kinderen. Maar Cooper heeft de laatste tijd geen zin meer in seks en dus denkt Billie steeds vaker terug aan haar foute, vervelende ex, Brad (Adam Demos) met wie de seks geweldig was maar die haar acht jaar geleden bruut dumpte.

Hete seks

Ze schrijft over al haar seksuele verlangens op een laptop die ze open laat staan zodat haar man het ook leest. Intussen ontdekt Billie dat haar beste vriendin Sasha inmiddels hete seks heeft met foute Brad en dan gaat foute Brad haar nog bellen ook. 

Koude winter

Sex/Life had bijzonder weinig om het lijf, maar om de koude winter door te komen, zou het misschien toch aardig zijn wanneer de warmbloedige serie snel terugkeert. 

Begin volgend jaar

We hadden verwacht dat het vervolg al dit jaar op Netflix te zien zou zijn, maar dat lijkt er niet meer in te zitten. De opnamen van seizoen 2 zaten er al in april van dit jaar op, dus lang kan een releasedatum niet meer op zich laten wachten. We verwachten daarom dat Sex/Life 2 begin volgend jaar op Netflix staat.