Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Meld je aan voor het nieuwe seizoen van Sex Education op Netflix

Series | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Het derde seizoen van Sex Education komt eraan en Netflix geeft je alvast een voorproefje. De teaser voor de nieuw afleveringen is in een bijzondere vorm gegoten: een wervingsvideo voor Moordale High, de middelbare school waar de serie zich afspeelt.

De ijzersterke en razend populaire Netflix-serie Sex Education is het verhaal van Otis (Asa Butterfield), de tienerzoon van seksuologe Jean (Gillian Anderson). Samen met klasgenote Maeve (Emma Mackey) begint Otis een seks-vragenuurtje voor alle leerlingen van zijn school. 

Moordale

De serie speelt zich grotendeels af op de middelbare school van Morton, en dat is ook waar de nieuwe teaser zich afspeelt. Schoolhoofd Hope Haddon en diverse leerlingen hopen je te verwelkomen als nieuwe student op hun school. 

Cast

In seizoen drie keren alle vertrouwde acteurs uit de serie weer terug, maar verschijnen ook enkele nieuwe gezichten. Opvallend aanwezig in de teaser is Jemima Kirke als het nieuwe schoolhoofd  mevrouw Haddon. Kirke had eerder een hoofdrol in de HBO-serie Girls. Ook nieuw in seizoen drie is Jason Isaacs (Lucius Malfoy uit de Harry Potter-films) als Peter Groff, de broer van docent Adam Groff.

Première

Op 17 september staat seizoen drie van Sex Education op Netflix. Nog even geduld dus!

Sex Education

Drama | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie